top of page
Van Es Catering & Partyservice

Van Es Catering

Altijd een tevreden gast!

…dat is waar wij met z’n allen naar streven. Wij werken met liefde en passie en dat vindt u terug in onze service. Van Es Catering werkt met dagverse producten, we maken heldere afspraken, bieden een goede prijs/kwaliteit verhouding en bieden service met een glimlach.

PHOTO-2019-02-14-17-05-11 1.jpg
PHOTO-2019-02-14-17-05-11 2.jpg

Van Es Catering levert al ruim 35 jaar cateringdiensten. Wij bieden altijd  maatwerk en zoeken samen met u naar de beste oplossing voor uw evenement. Wij zijn pas tevreden als u dat bent!   

"Wij zijn uw partner voor vrijwel elke gelegenheid op iedere gewenste locatie. Of dat nu bij u in de tuin is, op een scheepsdek of op kantoor, wij ontzorgen u. Wij kunnen uw evenement van A tot Z verzorgen. Samen met lokale partners kleden wij uw evenement aan, verzorgen de drankjes en serveren we een prachtig diner, een luxe BBQ, een gezellig walking diner of een smakelijke lunch. En wilt u alleen luxe koude en warme hapjes of een bittergarnituur, dan staan wij uiteraard ook voor u klaar. Kortom, wij bieden een totaalpakket voor uw evenementen, groot of klein." aldus eigenaar en ondernemer Frank van Es.

In 2015 heeft chef kok Tom Huizinga het team versterkt. Tom was jarenlang Chef Kok bij restaurant de IJmond te IJmuiden.

Snackbar annx petit restaurant

Wilt u vooraf bestellen, dan kan dat via bestellingen@vanescatering.nl

 

 

Brasserie Des Dunes

Brasserie Des Dunes

RWF20582.jpg
RWF20359.jpg

Sinds 1 januari 2019 verzorgt Van Es Catering de horeca tijdens uitvaarten en begraafplaatsgerelateerde aangelegenheden op begraafplaats Duinhof te IJmuiden.

Wilt u hierover meer weten, dan kunt u meer informatie inwinnen op de website van Brasserie Des Dunes.

www.desdunes.nl

bottom of page