top of page
“Van Es Catering voor het professioneel ontzorgen en verzorgen van de catering tijdens je evenement”

Edith Freriks, Gemeente Velsen

file10.jpeg
PHOTO-2019-02-14-17-05-22 1.jpg
“Bij Van Es Catering zijn wij altijd gewaarborgd van goede service en kwaliteit. Dat is voor ons belangrijk, maar nog belangrijker voor onze klanten.”

Dennis en Dean Hennevanger, Saffier Maritiem

“Het zijn echte meedenkers. Fijn om mee te werken. Alles is van een mooie kwaliteit en heerlijk van smaak. Als je het team al aan ziet komen, word je al blij. ”

Amanda Zeegers, Rigo Verffabriek

17.jpg
van es-19.jpg

"Wij werken zeer graag samen met Van Es Catering: Betrouwbaar, vakbekwaam, komt afspraken na, vriendelijk en zorgt voor mooie aankleding. Echt Top!"

Alex en Linda Hermans, Café De Wilderman

PHOTO-2019-02-14-17-05-22 4.jpg
van es (12 van 24).jpg
“De service van Van Es is top! Zonder hen is onze lunch een flop!”

Karin Kwant, Loodswezen

"Door samen te werken met Van Es Catering waarborgen wij de kwaliteit naar onze gasten. De catering is altijd tot in de puntjes verzorgd: goede smaken, prachtige presentatie, innovatief qua trends en bovenal een top service. Van belegde broodjes, private dining tot de totaal catering bij grote events van 400 personen en meer. Frank en Tom, top team! 
Anita van Schie – KVSA Marketing- Eventmanager
file1-1.jpeg
IMG_2882.JPG
“Op loopafstand van de Stadsschouwburg Velsen is Van Es de ideale plek om snel iets te eten voorafgaand aan een mooie voorstelling. Ze staan altijd voor je klaar met hun heerlijke belegde broodjes, schotels en snacks”.
Hanneke van den Berg - Stadsschouwburg Velsen
"Hier kan uw referentie staan."
IMG_5695.JPG
bottom of page